България има своята нова мис и това е Венцислава

...
  България има своята нова мис и това е Венцислава
Коментари Харесай

Интернет общността vs. устните на новата Мис България - вижте Венцислава Тафкова преди корекциите

 

България има своята нова мис и това е Венцислава Тафкова. Вече ви разказахме за нея. Тя е на 21 година, студентка в компетентност Туризъм на Нов български университет, от Пловдив е, въпреки че на конкура показва Асеновград. 

Виж още: Новата " Мис България " 2020 проговори дали има корекции и няколко неща, които не знаете за нея 

В изявление за утринния блок на NOVA тя призна, че има корекции и става въпрос за устните ѝ. Заяви, че към този момент няма да си прави други, защото е едвам на 21 година, само че бе безапелационна, че не е срещу тях, стига да са в някакви граници. 

 Виж още: Черното е новото русо: Сгодената Бояна Генова смени напълно стила

Междувременно във Фейсбук набра известност един колаж, който демонстрира по какъв начин наподобява Венцислава Тафкова в този момент и по какъв начин е изглеждала преди корекцията в устните си. " На първата фотография е новата " Мис България 2020 ", пловдивчанката Венцислава Тафкова. На втората фотография е отново тя, само че преди да си изпълни устните с пластмаса. Защо, бе, момиче, за какво?! ", написа създателят на колажа.

Виж още: Ивана от " Игри на волята " с обръщение към девойките! Какво следва на инфлуенсърката след шоуто

Коментарите под колажа са съвсем единомислещи - от естественото по-красиво няма. Някои от коментиращите са безапелационни - светът и обществото постановат този вид хубост и мода. В първото си изявление пък Венцислава Тафкова установи, че в България всички атакуват красивите дами поради избора им. Но и призна, че нейният вид промяна е натрапен пример в България, тъй като то се демонстрира непрекъснато по малкия екран.

Виж още: Есил Дюран със супер секси есенен тоалет, към този момент е на коледна вълна

Иначе идеята на новата Мис България е насилието над и сред децата - психическо и физическо. Тя е уверена, че насилието и експанзията идва от фамилната среда и има вяра, че работата на психолози и психиатри може да помогне. 

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР